De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive

P90420185_highRes_the-new-bmw-m4-compe.jpg

Prestaties van het hoogste niveau verenigd met unieke individualiteit: de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive is het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen in de premium middenklasse. De 375kW (510 pk) 6-cilinder-in-lijnmotor en M xDrive vierwielaandrijving zorgen voor een uitzonderlijke dynamiek. De productie van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive start komende juli.

P90420192_highRes_the-new-bmw-m4-compe.jpg P90420240_highRes_the-new-bmw-m4-compe.jpg

Prestaties van het hoogste niveau verenigd met unieke individualiteit: de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive1 is het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen in de premium middenklasse. De 375kW (510 pk) 6-cilinder-in-lijnmotor en M xDrive vierwielaandrijving zorgen voor een uitzonderlijke dynamiek. Specifieke M designkenmerken en een nieuwe, hoogwaardige softtop geven de auto een zeer sportieve uitstraling, waarvan de allure vooral rijdend met de kap geopend tot uitdrukking komt. De BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive biedt zijn inzittenden onbelemmerd zonlicht op de huid en aangename wind in de haren in combinatie met de ongefilterde soundtrack van de motor – wat op alle vier zitplaatsen zorgt voor een bijna bedwelmende rijbeleving.

De productie van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive start komende juli in de BMW fabriek in Dingolfing, waar alle varianten van de nieuwe BMW M4 Coupé, BMW M5, BMW M8 en nieuwe BMW 4 Serie Cabrio van de band rollen. P90420260_highRes_the-new-bmw-m4-compe.jpg Exterieurdesign: innovatieve nieuwe softtop, dynamische lijnen en kenmerkend uiterlijk. De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive toont bij de eerste aanblik al zijn op sportiviteit en de racerij geïnspireerde karakter. Zijn nieuwe, hoogwaardig geconstrueerde softtop en de strakke lijnen van de carrosserie versterken de indruk van pure schoonheid en emotionele kracht. De softtop verenigt de voordelen van een inklapbare hardtop met de klassieke elegantie van een stoffen kap – ofwel het beste van twee werelden. De kap onderscheidt zich ook door zijn gewicht, dat zo’n 40% lager is dan die van de hardtop van het vorige model.

Dankzij het elektrisch bedienbare mechanisme is de softtop ook tijdens het rijden met een druk op de knop in slechts 18 seconden te openen en te sluiten. Met de softtop geopend biedt de auto 300 liter bagageruimte, 80 liter meer dan zijn voorganger. Met de kap gesloten groeit de bagageruimte met de inhoud van de cabriokapcassette tot 385 liter.